Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
részletek »

Szexpartner-kereső fórum előzmények - csodor [55618]

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Szexpartner-kereső fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!

Fórum

Keresett kifejezés
Keresés
csodor - Előzmények2012.10.28. 13:51 | Válaszolok | #55618
csodor

sziasztok lanyok es holgyek

playful2012.08.31. 09:28 | Válaszolok | #53742
playful

Szexi hölgyet keresek egy titkos kalandhoz, amely nem csak szexről szól.
Jóképű, sármos, ápolt, vezető beosztásban dolgozó srác vagyok.

Nekem nagyon fontosak a belső értékek, amihez őszinte, intelligens partner kell. Egy igazi nő, akit tartalmas, szenvedélyes szeretkezésre hívok. Házasságban élek, ezért olyan hölgy jelentkezését várom, aki szintén tudja, hogy mik a korlátai és egyben a szépségei egy ilyen kapcsolatnak.

Szeretem a lágy, simogatós hosszú szeretkezéseket, és a vad, őrjítő vággyal megélt szex-csatákat is. A legjobban viszont az inspirál, mikor érzem a partnerem lüktetését, mikor a reakciói irányítják mozdulataimat, ahogy összeolvadva lüktetésünk eggyé válik.

? mögötted állok. Te nem fordulsz meg, de érzem szíved gyors dobogását, ahogy vérnyomásod megemelkedik. Lágyan megérintem a válladat, amitől összerezzensz és a bőrödön is érzem a vágyakozást és szinte húznál magaddal szavak nélkül. Lágyan félrehúzom a hajad és apró csókot lehelek a vállgödrödbe. Aurád illata megszédít, ahogy átkarollak, és sima válladat csókolgatom. Érzem, melleid megfeszülnek és légzésed is felgyorsul ?

playful_p@freemail.hu

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
igennem
Tuti menü