Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Válasz hozzászólás írása Szexpartner-kereső fórum 53742 számú bejegyzésére
részletek »

Válasz üzenet írás Szexpartner-kereső fórum 53742 számú bejegyzésére

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Szexpartner-kereső fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!
Fórum

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Válasz üzenet küldése playful hozzászólására
Szexi hölgyet keresek egy titkos kalandhoz, amely nem csak szexről szól.
Jóképű, sármos, ápolt, vezető beosztásban dolgozó srác vagyok.

Nekem nagyon fontosak a belső értékek, amihez őszinte, intelligens partner kell. Egy igazi nő, akit tartalmas, szenvedélyes szeretkezésre hívok. Házasságban élek, ezért olyan hölgy jelentkezését várom, aki szintén tudja, hogy mik a korlátai és egyben a szépségei egy ilyen kapcsolatnak.

Szeretem a lágy, simogatós hosszú szeretkezéseket, és a vad, őrjítő vággyal megélt szex-csatákat is. A legjobban viszont az inspirál, mikor érzem a partnerem lüktetését, mikor a reakciói irányítják mozdulataimat, ahogy összeolvadva lüktetésünk eggyé válik.

? mögötted állok. Te nem fordulsz meg, de érzem szíved gyors dobogását, ahogy vérnyomásod megemelkedik. Lágyan megérintem a válladat, amitől összerezzensz és a bőrödön is érzem a vágyakozást és szinte húznál magaddal szavak nélkül. Lágyan félrehúzom a hajad és apró csókot lehelek a vállgödrödbe. Aurád illata megszédít, ahogy átkarollak, és sima válladat csókolgatom. Érzem, melleid megfeszülnek és légzésed is felgyorsul ?

playful_p@freemail.hu
igennem
Tuti menü