Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Swinger Oldalak képes leírás - Szexpartner-kereső.tlap.hu
részletek »

Swinger Oldalak - Szexpartner-kereső.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szexpartner-kereso.tlap.hu » Swinger Oldalak
Keresés
Találatok száma - 8 db
Club Hedonism

Club Hedonism

Klubunkat azért hoztuk létre, hogy teret biztosítsunk a kultúrált szórakozáshoz. Hitvallásunk a hedonista életfelfogás. Ezért úgy gondoljuk, a tökéletes este érzéséhez hozzátartozik a jó étel, a jó ital, a jó zene, a jó környezet, és nem utólsó sorban pedig a JÓ VENDÉG. Minden elkövetünk, hogy a felsoroltakat biztosítsuk a Hedonista elvárásoknak megfelelően részetekre.

DreamLand

DreamLand

Klubunkat abból a célból hoztuk létre, hogy teret biztosítsunk a swinger életforma kedvelőinek. A Dreamland exkluzív környezetében közel 600m2-en lehetőség nyílik arra, hogy párokkal, hölgyekkel és urakkal felhőtlen kikapcsolódás és szórakozás mellett hódolj a szabad szerelem adta gyönyörnek, kötöttségek nélkül, kizárólag szimpátia alapján.

Magyar Swinger fórum

Magyar Swinger fórum

Gyere te is közénk! Gyere te is legyél tagja a SwingerForum portálnak Kicsiny közösségünk tagjai magukénak vallják a swingeréletformát és szívesen segítenek, ismerkednek. Regisztrációt követöen töltsd ki te is adatlapod valamint legalább 1 darab saját fotóval rendelkezned kell hogy te is GOLD tag lehess. Mig adatlapod nincs kitöltve és nincs saját fotód addig te sem láthatod a tagokat.Kérem hogy tényleg olyanok regisztráljanak csak akik tényleg vállalják ezen feltételeket. Sok siker a portálon ismerkedj, beszélgess, levelezz.

Milf dating

Milf dating

Like cougar and milf dating? Join free and find sexy cougars, toyboys and mature adult contacts today. Use our advanced search tool to find people in your local area or internationally it's totally up to you. There are more than 2 million adult contacts to choose from so there is someone for everyone.

Sakál Swinger Club

Sakál Swinger Club

Budapest szívében, a VII. kerületi Szövetség utca 2/C. -ben található klubunk.Mi egy kicsit ?mások? vagyunk? Már a belépéskor tapasztalható a klub különleges hangulata, hiszen nem egy megszokott családi házba mész be. Ahogy lemész a Sakálba, lépj ki a világból és menj be egy másikba? Ott nincsenek tabuk, határok, idő, csak TE. Mindent szabad, de semmi sem kötelező. Nálunk elfogadott a full biszex swingerezés: bárki csinálhat bármit bárkivel. Mottónk: ? Ami a Sakálban történt, az a Sakálban marad!?

Swing towns

Swing towns

Find all of the swingers clubs in your area. Meet local swingers in your Swing Town. Our friendly swinger personals and our local swingers group can be very useful in locating an adult date. If you enjoy local threesomes use our adult dating service at SwingTowns.com today. What's happening? Who's happening? How do I get in on the fun? Swingtowns starts your journey into the Swinger Lifestyle with the latest Forum postings from our most active Groups.Every time you log-in, you'll have the opportunity to state your opinion, share a laugh, enjoy a video, ask a question, or find out where to meet up with the friendliest Swingers on the planet. 500,000 swinging friends have a lot to say. We hope you will add your voice to our growing family.

Swinger kód

Swinger kód

Akik valamennyire ismerősek a swingerek világában, azok tudják, hogy egy kocsmában, a táncparketten, egy nudista strandon vagy naturista szaunában statisztikailag jó eséllyel mindig találunk egy-két, a swinger életformában érdekelt párt. De hogyan ismerik fel ők egymást? Az oldal egy kezdeményezés arra, hogy a párkeresők (swingerek) egy egyszerű, diszkrét jel (ez a Swinger Kód) segítségével megoldják ezt a problémát. A jel kifejezi azt, hogy a pár egyes tagjai kit keresnek, kikhez csatlakoznának. Többféle formában viselhető - az ajánlott a karkötő, amit az oldalon keresztül meg is lehet rendelni.

Swinger társkereső

Swinger társkereső

Az oldal a felhasználók ( társkereső magánszemélyek ) számára teljesen ingyenes regisztrációt és használatot biztosít. Különlegessége az oldalnak, hogy lehetőséget ad minden regisztrált társkeresőnek, hogy az egyes swinger klubokat bejelölje, hogy szándékában áll az adott bulinapon meglátogatni a kívánt klubot, ezzel is elősegítve az ismerkedést. Továbbá extra lehetőség az oldal felső részében a ?Party? menüben, hogy a felhasználó részletesebben tájékozódhat a bulikba készülődő személyekről, valamint amint egy felhasználó kedvence valakinek, akkor regisztrált név alapján az adatlapját is megtekintheti.

igennem
Tuti menü